VIRKSOMHEDENS NAVN

Hvad skal ‘barnet’ hedde?

Når du skal give din virksomhed et navn, er der en række faktorer, du skal være opmærksom på. For eksempel skal navnet tydeligt adskille sig væsentligt fra andre eksisterende virksomhedsnavne og må ikke være vildledende.

Du kan selv vælge navnet til din virksomhed og evt. benytte dit eget navn. I virksomheder med begrænset ansvar som aktieselskaber og anpartsselskaber skal selskabsformen fremgå af navnet.

Når du har fundet et navn, du kan lide, kan du bruge De Gule Sider eller det Centrale Virksomhedsregister til at se om navnet er i brug.

For at skabe en rød tråd mellem din virksomhed, dens hjemmeside og e-mailadresse er det en god idé, at lade virksomhedens navn indgå i adresserne – f.eks. SN VVS, www.SNVVS.dk

domænesøgning DK Hostmaster
Sådan ser formularen ud på DK Hostmaster’s forside
DK Hostmaster og Dandomain kan du tjekke, om domænenavnet er ledigt – hvis det er så køb det, før en anden gør.

domænesøgning DK Hostmaster
Sådan ser formularen ud på DK Hostmaster’s forside

Skal vi kontakte dig?

Brønderslev Erhverv er finansieret af Brønderslev Kommune. Vi er sat i verden for at hjælpe virksomhederne i kommunen til at skabe øget omsætning, større overskud og flere ansættelser.

Det betyder at ligegyldig hvilken vej du vælger vil vi i rådgivningen sætte din virksomheds behov først – der er ingen skjulte dagsordner.
Robot-tjek: Hvad er fem + en?

HVAD ARBEJDER VI MED?
VIL DU HAVE NYT FRA OS?
Vi sender ca. 1 gang om ugen
Ingen pjat -kun korte nyheder!
FÅ TJEK PÅ DIN OPSTART
Vi har samlet den ultimative liste,
over hvad du skal huske inden du starter virksomhed.
Få vores gratis tjekliste til opstart af virksomhed.