Forretningsplan

Hvorfor?

En forretningsplan er et godt redskab, der tydeligt beskriver virksomhedens mål både internt og eksternt, ligegyldigt om du driver et lille supermarked eller en større virksomhed. Forretningsplanen skal fortælle meget om virksomheden og mindre om produktet.

Som iværksætter bør du for din egen skyld udarbejde en forretningsplan, da den kan hjælpe dig med at afdække nogle af de mange spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

Forretningsplanen kan hjælpe dig med at få struktureret de mange tanker, du måske tumler med, ligesom den kan hjælpe med at synliggøre eventuelle problemer.

 width= Forretningsplan

The Business Model CanvasIgennem arbejdet med forretningsplanen bliver du sikkert opmærksom på en hel del ting, som du ikke selv havde tænkt på. Du støder måske på noget, som du ikke selv kan svare på, og så er det vigtigt, at du tager kontakt til nogen, som kan hjælpe dig videre. Her kan du bruge os, og kender vi ikke svaret, kender vi nogen, der gør.

Sidst, men ikke mindst er en god forretningsplan rigtig vigtig, hvis du skal ’sælge’ din idé til banken, mulige samarbejdspartnere, osv.Forretningsplan

Er du ikke til den udgave af forretningsplaner, hvor utallige spørgsmål er listet op i et langt dokument, så er det mere overskuelige Business Model Canvas måske noget for dig – prøv det her… gratis!

FORRETNINGSPLAN

Forretningsplanen er et meget effektivt redskab, når det gælder om at præcisere forretningsanliggende og formål. Den udgør også en god basis for retningslinjer, milepæle og referencepunkter, som kan bruges til at måle de fremskridt, du gør.

Forretningsplanen er et dynamisk dokument, som jævnligt bør opdateres og tilpasses for dermed at kunne afspejle nye situationer. Alle virksomheder bør have en form for løbende forretningsplan, hvor mål vedrørende udvikling, økonomi m.v. skrives op for hvert år.

Skal vi kontakte dig?

Rasmus Pedersen
Chefkonsulent
Henrik Thingholm Kristoffersen
Konsulent
Se flere
Få fordele som medlem ved Brønderslev Erhverv
Bliv medlem
Følg med
Brønderslev Erhverv

Håndværkervej 1
9700 Brønderslev

Tlf.: +45 99 455 200
Email.: erhverv@99454545.dk

envelope-ophonefacebooklinkedininstagram