Vækstplan i 2015 (og 16) Podcast

Sidst opdateret 15. marts, 2019 kl. 13:20

Vækstplan i 2015 (og 16) #5

Industri-Kvarteret episode 5:

I denne podcast og Vækstplan 2015 har vi besøgt Væksthus Nordjylland og talt Heidi Stubberup om det ny EU-ramme-program Vækst 2015.

Heidi er projektleder ved Væksthus Nordjylland. OG det er netop som projektleder på Vækst 2015 vi har talt med hende.

 

Vækst 2015 er en støtteordning til virksomheder i Nordjylland, gemmen ordningen kan du få tilskud til køb af konsulent eller du kan deltage i en række forskellige camps.

Gennem Vækst 2015 kan du få hjælp til planlægning og strategi – så står du med store planer kunne det her være et sted at starte. Det hele starter med en Vækstplan, dennem denne kan du få et tilskud til i form af EU-midler.

Vækst 2015 er nemlig et EU-program bevilliget gennem Vækstforum. Det løber i både 2015 og 2016 så der er tid endnu til at bruge ordningen.

Gennem Vækst 2015 kan du få tilskud til at lægge strategien og gøre din virksomhed klar. Du kan igennem denne ordning få tilskud til at en ekstern konsulent hjælper dig gennem processen med at blive klar.

Det kunne være eksport-forberendelse, optimering af din produktion, salgs-fremstød eller en kommunikations-plan der giv gøre dig i stand til at forbedre din kundekontakt og salg.

Du kan læse mere om vækst2015 på Væksthus Nordjyllands hjemmeside her

Vækst 2015 er en ordning du kan bruge INDEN du går igang med dine planer. Så er du klar til at gå igang – så skal vi kigge efter en anden ordning til dig.

 

God lyttelyst.

 

Det er Rasmus herfra der taler med Heidi Stubberup fra Væksthuset.

VIL DU HAVE NYT FRA OS?
Vi sender ca. 1 gang om ugen
Ingen pjat -kun korte nyheder!
FÅ TJEK PÅ DIN OPSTART
Vi har samlet den ultimative liste,
over hvad du skal huske inden du starter virksomhed.
Få vores gratis tjekliste til opstart af virksomhed.