Bliv leverandør til et kæmpe marked

TID
onsdag 4. november 2015
kl. 14:00 - 15:30

STED
Brønderslev Erhverv,
Håndværkervej 1, 9700 Brønderslev

SPØRGSMÅL?
Rasmus Pedersen
99 455 197
Rasmus.pedersen@99454545.dk

Bliv leverandør til et kæmpe marked

Brønderslev Erhverv og Act Now inviterer dig til en møde om grøn omstilling.

Der vil være rundbordssamtale, hvor du kan blive klogere på mulighederne i den grønne omstilling for din virksomhed. Mange virksomheder ser måske ikke lige sig selv som leverandør til den grønne omstilling globalt. Man mangler måske det helt rigtige produkt, den rigtige aftager, distribution, en samarbejdspartner eller noget helt femte.

Act NOW leverer grønne teknologiløsninger til innovative byggeprojekter i udlandet og fungerer som bindeled mellem projektejere, entreprenører og danske leverandører. Derudover er Act NOW specialiseret i at skabe netværk på tværs af regionerne i Danmark mellem SMV’er og større virksomheder.

 

Kom til et møde med fokus på  konkrete handlinger, med hjælp fra Act NOW og Brønderslev Erhverv.

 

Baggrunden er at vi skal omstille til grøn produktion af varer, services og energi, hvis vi skal leve op til klimamålene.

Og det skal vi, hvis vi vil udvikle velfærden globalt set. Det er en grøn revolution, der rummer meget store forretningsmuligheder. Ikke mindst for danske virksomheder, fordi Danmark har et stærkt brand som grøn nation.

 

Med Act NOW og Brønderslev Erhverv som motor for energieffektive produkter, services og eksport er det muligt at øge hastigheden på udvikling og implementering af løsninger, der sparer CO2, energi og penge og bidrager til innovation, skaber nye grønne job og øger eksporten.

 

Rundbordssamtalen

En Act NOW Rundbordssamtale er et møde mellem mennesker og virksomheder, der kan være leverandører eller underleverandører til den grønne omstilling. Hver gæst har mulighed for, at fortælle om egen virksomhed, fokus og eventuelle udfordringer. Øvrige gæster bidrager med egne erfaringer og sparring. Der opstår et uformelt netværk og nye kontakter skabes.

Act NOW Round Table afholdes som et formiddagsmøde i samarbejde med Brønderslev Kommune og med støtte fra det tidligere Ministeriet for By, Bolig & Land. På mødet præsenteres virksomheder, som allerede er en del af netværket. Medlemskab af Act NOW er gratis for deltagende virksomheder.

 

Vi glæder os til at byde velkommen hos Brønderslev Erhverv den 9. september klokken 9:00-10:30

 

Alle virksomheder er velkomne.

 

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til dette arrangement.

Indlæser kort...

TID
onsdag 4. november 2015 kl. 14:00 - 15:30

STED
Brønderslev Erhverv, Håndværkervej 1, Brønderslev

VIL DU HAVE NYT FRA OS?
Vi sender ca. 1 gang om ugen
Ingen pjat -kun korte nyheder!
FÅ TJEK PÅ DIN OPSTART
Vi har samlet den ultimative liste,
over hvad du skal huske inden du starter virksomhed.
Få vores gratis tjekliste til opstart af virksomhed.