#LærlingBrønderslev er netværket for alle lærlinge og produktionselever i Brønderslev Kommune – man skal blot arbejde eller bo i Brønderslev.

Netværket så dagens lys i januar 2023 og faciliteres af Brønderslev Erhverv, som sørger for, at netværket mødes hver måned hele 2023, dog ikke i juli og december.

Hver måned mødes netværket hos en af de virksomheder, der har lærlinge med i netværket. Virksomheden, der er vært, sørger for sandwiches og sodavand samt en rundvisning i den pågældende virksomhed. Alle lærlinge får derfor mulighed for at vise sin arbejdsplads frem, ligesom den enkelte virksomhed bliver promoveret. Vi har desuden et emne eller oplæg på hver gang, som netværket selv har været med til at definere.

Det koster ikke noget at have lærlinge med i netværket, udover at virksomheden betaler den arbejdstid, som den enkelte lærling bruger på at være med. Dette skyldes, at virksomhedslederne fra begyndelsen har sagt ja til, at netværket mødes i arbejdstiden.

Netværket er dynamisk, for nogen bliver færdigudlærte, mens nye kommer til. Derfor kan man koble sig på netværket, uanset hvilken mødegang der er tale om.

Har du en lærling/elev, som skal være med, eller er du lærling/elev og gerne vil være med, så skriv til Malene fra Brønderslev Erhverv på malf@99454545.dk eller ring på 2224 4750.