Brønderslev Erhverv deltager igen i år i Lions Brønderslevs Forårsmesse 2024 den 13. og 14. april kl. 10-17.

Marianne, Rasmus og Malene bemander stand B8 sammen med personale fra Brønderslev Kommunes Teknik & Miljø-afdeling, og sammen er de klar til at fortælle dig om alle de spændende ting, der sker i Brønderslev Kommune, hvad der er af planer på både den korte og lange bane samt meget mere.

Med mere end 50 stande både inden- og udenfor er der masser at komme efter for store som små, ligesom der hver time udtrækkes flotte præmier på indgangsbilletten. Præmierne er sponsoreret af de mange udstillere. Desuden kan man BÅDE lørdag og søndag vinde en af de nye, lækre pizzaovne fra Backyard Living.

Backyard Living serverer også en gratis pølse med brød til de første 200 gæster, som besøger messen hhv. lørdag og søndag, og Brønderslev Hallerne sælger både kaffe og kage i bl.a. messecaféen.

Alle besøgende kan også stemme på den stand, de synes, der er flottest med mulighed for at vinde den flotte vinkurv, der trækkes lod om søndag kl. 16.00.

Alt i alt er der masser at komme efter, og mangler du gratis gæstekort, kan du hente dem, du skal bruge på Håndværkervej 1a mandag-fredag i vores åbningstid.