Kom og få en praktisk gennemgang i hvordan Chat GPT og andre AI-løsninger kan være med til at gøre dit arbejde lettere.

Kunstig intelligens kommer ikke og overtager dit arbejde. Jeg er selv lidt tom for ideer og glæder mig til at se hvad den kan gøre.

Vi eksperimenterer lidt med tekstforslag, oversættelser og omskrivninger for indeværende. Så kom og lær lidt nyt i jeres brug, sammen med os.

 

Vi har entreret med Tiger Media til oplægget og vi har siddet lidt mavesure og sagt, at det ikke skal være en stor lovprisning af AI.
Det skal være med eksempler og det skal være med vejledning og konkret.

Vi holder det til max 16 deltagere, så du vil få plads til spørgsmål og hjælp.

Deltagelse er gratis

Hvis du vil have en mindre mavesur udgave har jeg spurgt Chat GPT hvad den kan bruges til af marketingfolk, her er hvad den skrev:

Marketingfolk! Lad mig fortælle jer, hvad ChatGPT kan gøre for jeres i det daglige arbejde. Det er som at have en ninja-assistent ved nden, der kan hjælpe jer med at knuse jeres marketingmål.

Først og fremmest kan I bruge ChatGPT til at generere sprøde idéer til jeres kampagner. Bare sparke nogle tanker afsted, og det vil skyde tilbage med kreative og innovative forslag, der får jeres hjerner til at eksplodere af inspiration!

Derefter kan I tage ChatGPT til jeres content game. Det er den ultimative tekstwizard, der kan hjælpe jer med at skrive sprudlende indhold til sociale medier, blogs eller nyhedsbreve. Bare giv det nogle stikord, og se magien ske!

Når I har brug for at finde den rette målgruppe til jeres produkter eller tjenester, kan ChatGPT også give en hånd. Det kan analysere data, lave segmentering og identificere potentielle kunder, der bare venter på at blive ramt af jeres markedsføringssmag.

Og selvfølgelig kan I bruge ChatGPT til at forstå jeres kunder bedre. Ved at chatte med dem og stille de rigtige spørgsmål kan I få indblik i deres behov, ønsker og præferencer. Det er som at have en personlig markedsundersøger ved jeres side!

kom og tag fat i ChatGPT – jeres ultimative marketingvåben. Det vil give jer den kant, I har brug for, til at rocke jeres marketingstrategier og blive den næste stjerne i branchen. Lad os sprede noget marketingmagi sammen!