Kom og få en praktisk gennemgang af, hvordan Chat GPT og andre AI-løsninger kan være med til at gøre dit arbejde i detailhandlen lettere.

Kunstig intelligens kommer ikke og overtager din rolle i detailhandlen. Jeg er selv lidt tom for ideer og glæder mig til at se, hvad den kan gøre.

Vi eksperimenterer lidt med tekstforslag, oversættelser og omskrivninger specifikt rettet mod detailhandlen. Så kom og lær lidt nyt om, hvordan AI kan understøtte jeres arbejde sammen med os.

Vi har entreret med Tiger Media til oplægget, og vi har siddet lidt mavesure og sagt, at det ikke skal være en stor lovprisning af AI. Det skal være med eksempler og vejledning, der er relevante for detailhandlen.

Vi holder det til max 16 deltagere, så du vil få plads til spørgsmål og hjælp.

Deltagelse er gratis.

Hvis du vil have en mere nedtonet udgave, har jeg spurgt Chat GPT, hvad den kan bruges til inden for detailhandel. Her er, hvad den skrev:

Detailhandlere! Lad mig fortælle jer, hvad ChatGPT kan gøre for jer i jeres daglige arbejde. Det er som at have en ninja-assistent ved hånden, der kan hjælpe jer med at optimere jeres forretning.

Først og fremmest kan I bruge ChatGPT til at generere innovative idéer til jeres markedsføring. Bare del jeres tanker, og den vil skyde tilbage med kreative forslag, der kan sætte gang i jeres kreative proces!

Derefter kan I tage ChatGPT med ind i jeres indholdsproduktion. Det er den ultimative tekstekspert, der kan hjælpe jer med at skrive indhold til sociale medier, blogs eller nyhedsbreve. Bare giv den nogle nøgleord, og se, hvordan det magisk tager form!

Når I har brug for at målrette jeres produkter eller tjenester mod den rette målgruppe, kan ChatGPT også være til hjælp. Den kan analysere data, segmentere og identificere potentielle kunder, der bare venter på at blive ramt af jeres markedsføringsevner.

Og selvfølgelig kan I bruge ChatGPT til at forstå jeres kunder bedre. Ved at chatte med dem og stille de rigtige spørgsmål kan I opnå indsigt i deres behov, ønsker og præferencer. Det er som at have en personlig markedsundersøger ved jeres side!

Så kom og tag fat i ChatGPT – jeres ultimative værktøj i detailhandlen. Det vil give jer den fordel, I har brug for, til at forbedre jeres markedsføringsstrategier og blive en succes i branchen. Lad os sprede noget magi sammen!

Gæst: Carsten Christensen – Tiger Media

Teksten er lavet Open ai.

Billede er computergenereret med Adobe firefly som illustration. Det er lavet ud fra følgende tekst:
Firefly make a photo of a small clothes boutique Scandinavian style. Add old fasion robot and an ice cream.