Hi-Con blev nr 2 i innovation

Flot 2. plads til Hi-Con i TagFat2016

Vi er lige kommet retur fra TagFat finalen med deltagelse af 11 rigtig spændende virksomheder fra hele region Nordjylland.

Vi gik derfra lidt ekstra stolte for blandt de innovative 11 virksomheder der var håndplukket til finalen, fik Hjallerup- og beton-virksomheden Hi.-Con en 2. plads – og de var jo vores favorit.

vi syntes også dommernes begrundelse var så fin at den fortjener at komme med:

Begrundelse for Hi-Cons 2. plads

Andenpladsen går til en virksomhed som har afsat tid og etablerest systematik for søgning og udforskning af nye ideér som kan blive til nye projekter i virksomheden. Virksomheden er integreret i et bredt samarbejde med vidensinstitutioner, har fokus på aktiv medarbejderinvolvering og har løbende evalueringer på fremdrift i innovations-projekter. Foruden dette har virksomhedens nye aktiviteter resultereret i en betragtelig omsætningsvækst i de senere år. Slutteligt har virksomheden arbejdet aktivt med nye forretnings-modeller. er har virksomheden været meget bevidst omkring hvordan der på forskellig vis kan skabes værdi fra produktion til salg af viden og rådgivning. Stort tillykke til 2. pladsen, som er Hi-Con.

 

 

Vi siger et stort tillykke med prisen i et tæt løb med 10 andre innovative virksomheder. Et par enkelte billeder blev det da også til. Blandt andet af viderne

BILA, Hi-Con og ScandiByg med henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Få erhvervsnyt

Arrangementer