IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING

Rådgivning med udgangspunkt i dig

Brønderslev Erhverv tilbyder gratis rådgivning i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

I rådgivningen bliver der taget udgangspunkt i dig som iværksætter og de spørgsmål, du må sidde med i forbindelse med opstart af egen virksomhed. Vi kan svare på det meste i forbindelse med opstart af egen virksomhed – dog kan det blive så specifikt, at vi må sende dig til en fagperson.

Iværksætterrådgivning

Rådgivningen varer 1 til 2 timer – book et møde med vores iværksætterrådgiver allerede nu, skriv dine spørgsmål ned og tag dem med til mødet.

Ring på 99 455 200,
skriv på erhverv@99454545.dk eller
udfyld kontaktformularen.

TILSKUD TIL YDERLIGERE RÅDGIVNING

Som en del af Nordjysk New Bizz kan Brønderslev Erhverv tilbyde dig 8 timers rådgivning ved en privat rådgiver for kun 1.000 kr. inkl. moms.
Hvis du har planer om at få din virksomhed i gang som fuldtidsbeskæftigelse (og lidt til).

Det kan eksempelvis være ved hjælp til revisor, advokat eller et reklamebureau – hvor du bruger timerne afhænger af dit behov for rådgivning, og derfor er det helt op til dig, hvordan du vil bruge dem.

Skal vi kontakte dig?

Brønderslev Erhverv er finansieret af Brønderslev Kommune. Vi er sat i verden for at hjælpe virksomhederne i kommunen til at skabe øget omsætning, større overskud og flere ansættelser.

Det betyder at ligegyldig hvilken vej du vælger vil vi i rådgivningen sætte din virksomheds behov først – der er ingen skjulte dagsordner.
Nyt fra os

HVAD ARBEJDER VI MED?
VIL DU HAVE NYT FRA OS?
Vi sender ca. 1 gang om ugen
Ingen pjat -kun korte nyheder!
FÅ TJEK PÅ DIN OPSTART
Vi har samlet den ultimative liste,
over hvad du skal huske inden du starter virksomhed.
Få vores gratis tjekliste til opstart af virksomhed.