PLACERING

Hvor skal virksomheden ligge?

Når du har bestemt dig for at starte virksomhed, er der flere ting du skal tage stilling til – f.eks. hvor virksomheden skal ligge, om du skal eje eller leje, og om der skal bygges nyt.

Er der tale om en internetbutik, kan den sagtens i starten ligge i privaten, så du på den måde slipper for udgifter til leje af lokaler. Er du håndværker, vil det i opstarten sikkert ikke være nødvendigt med lokaler, da opgaverne skal løses ud af huset, og værktøjet kan opbevares i egen garage eller bil.

Før du begynder at opsøge lokaler, er det vigtigt, at du selv definerer dine behov. Skal det være et enkelt kontor, skal det være en lagerhal, skal der være udsugning, skal det være butikslokaler centralt placeret, eller skal det være et værksted med tilhørende butik uden for byområdet?

Om du skal blot skal bruge en kontorplads, et kontor eller en hel lagerhal så kan Brønderslev Erhverv i form af Udviklingsparkerne tilbyde det hele – ring til Rasmus og hør om mulighederne for at finde en løsning der dækker netop dit behov.

Udviklingsparkerne i Brønderslev Kommune

I Brønderslev Kommune har du yderligere mulighed for at leje plads i udviklingsparkerne og øvrige lokaler i Brønderslev Kommune.

Fordelen ved fælleskontoret er, at du ikke sidder alene på et kontor, men er i selskab med andre. Du kan frit bruge fælles kantine og mødelokale. Vores tanker bag fælleskontorerne er, at det er rart at have en virksomhedsbase, der ikke er i hjemmet, og at man som oftest ikke har brug for en fast plads hele tiden. Hertil er der mange nystartede, der som selvstændig savner kollegaer. Dette er der mulighed for at få i fælleskontoret – til en fornuftig pris. Du skal bare have telefon og pc med.

Hvis pladsen bliver for trang, er der mulighed for at virksomheden kan vokse i egne lokaler i Udviklingsparkerne.

Brønderslev Udviklingspark

Brønderslev Udviklingspark

Brønderslev Udviklingspark I og II ligger i Brønderslev bys Erhvervsområde Syd

– tæt på frakørsel 7 på motorvej E39 og kun 20 minutters kørsel til både Aalborg og Hjørring.

Brønderslev Udviklingspark I og II

Håndværkervej 1
9700 Brønderslev
Tlf. 70 20 96 07

BESØG BRØNDERSLEV UDVIKLINGSPARK
Hjallerup Udviklingspark

Hjallerup Udviklingspark

Hjallerup Udviklingspark

Hjallerup Udviklingspark ligger godt placeret i Nordjylland.

Med Motorvej E45 i baghaven er der gode trafikale muligheder og kun 20 min. kørsel til Aalborg.

Hjallerup Udviklingspark
Hjallerup Erhvervspark 2

9320 Hjallerup
Telefon: 70 20 96 06

BESØG HJALLERUP UDVIKLINGSPARK

Skal vi kontakte dig?

Brønderslev Erhverv er finansieret af Brønderslev Kommune. Vi er sat i verden for at hjælpe virksomhederne i kommunen til at skabe øget omsætning, større overskud og flere ansættelser.

Det betyder at ligegyldig hvilken vej du vælger vil vi i rådgivningen sætte din virksomheds behov først – der er ingen skjulte dagsordner.[recaptcha]

HVAD ARBEJDER VI MED?
VIL DU HAVE NYT FRA OS?
Vi sender ca. 1 gang om ugen
Ingen pjat -kun korte nyheder!
FÅ TJEK PÅ DIN OPSTART
Vi har samlet den ultimative liste,
over hvad du skal huske inden du starter virksomhed.
Få vores gratis tjekliste til opstart af virksomhed.