DIRA - Automatiserings-roadshow

DIRA – Automatiserings-roadshow

Tid: tirs 22. nov. 2016 kl. 10:00 – 17:00
Sted: Nordkraft, Kjellerups Torv, Aalborg

Spørgsmål?

Rasmus Pedersen
99 455 197
Rasmus.pedersen@99454545.dk

DIRA Roadshow hos Nordkraft i Aalborg

Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion.

I disse år opdager flere og flere virksomheder fordelene ved at have produktionen helt tæt på og robotterne hjælper med at gøre det rentabelt. Derfor er indsourcing eller “Re-shoreing”, som det også hedder, det trend i den danske produktionsindustri. Robotter sker ganske enkelt helt nye jobs i Danmark.

Du kan se mange af de nye og spændende muligheder i praksis på DIRA Roadshow. Tag et par timer ud af kalenderen og besøg dem. Det er gratis, og alle er velkommen.

Se udstillere

Tilmeld dig her (det er helt nede i bunden af siden)

 

Åbningstale
Dørene åbnes kl 10:00.
Søren Mosevang, Salgsdirektør i Hosta Industries åbner DIRA Roadshow og fortæller bl.a. om hvordan virksomheden som konkurrencedygtig underleverandør af metalemner, bl.a. genne højt automatiseret produktionsanlæg, hjælper kunderne med at trække produktion hjem fra lavtlønslande, eller med at sikre den aldrig forlader Danmark.

Vi glæder os til at høre et par kloge ord fra Søren, Hosta er en spændende virksomhed der holder sig på tæerne.

 

Vil du allerede nu høre mere om automatisering kan du evt. lytte til vores interview om automatisering i vores podcast IndustriKvarteret

Indlæser kort…